Administrer din profilinformasjon
Din profilinformasjon inneholder informasjon om deg som fornavn, etternavn, telefonnummer og hva du jobber med. Via din profil kan du også endre språket i Mybring samt gi eller trekke tilbake samtykke til markedsføring.
- Klikk "Min profil" i nedtrekksmenyen bak navnet ditt øverst til høyre i Mybring.
- For å endre din brukerinformasjon, klikk "Endre profilen".
- Når du har gjort dine endringer, klikk "Lagre profilen".
Slett din Mybring-bruker
- Klikk "Min profil" i nedtrekksmenyen bak navnet ditt øverst til høyre i Mybring.
- Klikk "Slett profilen" helt til høyre på profilsiden din.
- Du må bekrefte at brukeren skal slettes ved å klikke "Slett meg" i vinduet som vises.



